2007 Ajakiri The World Of Glass MEELI KÕIVAST

Kreeka ja inglise keeles ilmuv 140 leheküljeline rahvusvaheline klaasiajakiri The World OF Glass International avaldas oma septembrinumbris 10 leheküljel artikli klaasikunstnik Meeli Kõivast. Artiklikt illustreerib 24 värvifotot Meeli Kõiva töödest. Loo kirjutas Vicky Kastanias, ajakirja omanik ja väljaandja.

Ajakirja levitatatakse Euroopas, Aasias ja Ameerikas, aga samuti maailma esinduslikumal klaasimessil Vitrum Itaalias, suurematel klaasimessidel, näitustel ja konverentsidel maailmas.

Ajakiri tutvustab maailmas hetkel uuenduslikemaid tegijaid ja uute suundade loojaid, arhitekte, insenere, kunstnikke.

Meeli Kõivat tutvustatakse ajakirjas kui visionääri ja innovaatorit klaasi ja valguse vallas, kelle teosed on nii Euroopas kui ka Ameerikas tähelepanu äratanud. Artiklis antakse ülevaade Meeli Kõiva kasutatavatest innovaatilistest valgus- ja klaasitehnoloogiatest ning tema teoste filosoofiast.