2009 Kristiina Uslar pälvis auhinna konkursil “Jutta Cuny-Franz Memorial Award 2009“

Via Dolorosa 2008 32x26x23 cm pâte-de-verre

Via Dolorosa 2008 32x26x23 cm pâte-de-verre

Rahvusvahelisel klaasikonkursil, mis toimub iga kahe aasta järel ning on suunatud klaasobjektidele ja -skulptuuridele “Jutta Cuny-Franz Memorial Award 2009“ pälvis teise koha – nn Talendi Auhinna – klaasikunstnik Kristiina Uslar teoste eest „Via Dolorosa“ ja “Flexibility”.

Saksamaal Düsseldorfis Hentrichi Klaasimuuseumi poolt korraldataval konkursil anti välja üks peaauhind ja kaks võrdset teist kohta nimetusega „Talendi Auhind“. Käesoleval aastal osales konkursil 191 kunstnikku kolmekümne kolmelt maalt.

Peaauhinna võitis Ameerika klaasikunstnik Matthew Szösz ning teise „Talendi Auhinna“ pälvis Hiina kunstnik Woo Ruby.