2019 Merle Kannus osales European Glass Festivalil Wroclawis

20.10. 2019 avati Wroclavis järjekordne European Glass Festival ja näitus, kuhu oli kutsutud osalema 16 klaasikunstnikku üle Euroopa. Eestit esindas Merle Kannus. Lisaks põhinäitusele Wroclawi keskraudteejaamas toimusid mitmed satelliitnäitused (Krista Israel, Jamex & Einar de la Torre jt), osalejaid tutvustav sümpoosion, ekskursioonid klaasistuudiotesse, muuseumidesse Legnicas ja Jelena Goras, ringkäik Gepperti Kunstiakadeemias.
Selle aasta festivali teema – “Beauty and His Beast” – keskendus muutuvaile soorollidele tänapäeva ühiskonnas ning visuaalse meedia osale soorollide esitamises.

Osalejad:
Tamás Ábel – Ungari; Simone Crestani – Itaalia; Merle Kannus – Eesti; Alison Lowry – Iirimaa; Alena Matĕjka – Tšehhi; Joanna Manousis – UK; Richard Meitner – USA / Holland; Artis Nimanis – Läti; Yoshiko Okada – Jaapan / Prantsusmaa; Tanja Pak – Sloveenia; Nataliya Vladychko – Ukraina / Holland; Lars Widenfalk – Rootsi; Iwona Demko, Dąbrówka Ida Huk, Antonina Joszczuk, Marzena Krzemińska-Baluch – Poola.
Kuraator: Anita Bialic
Info:
European Glass Festival
EGF Facebookis