2010 KLAASIPOEESIA Uue Kunsti Muuseumis Pärnus

587Uue Kunsti Muuseumis näitus
KLAASIPOEESIA
7.–29.september 2010

Klaasipuhumine Evald Okase muuseumi õuel on selleks suveks lõppenud. Läbivaks ideeks sel aastal oli ühendada klaasi ja luulet. Sümpoosioni tulemused on nüüd välja pandud Uue Kunsti Muuseumi ruumides.

Näitusel saab näha Ülo Josingu ja Kati Kerstna fotosid sümpoosionist, lugeda Merle Kannuse klaasist inspireeritud luuletusi ja muidugi vaadata klaasi väga erinevates tõlgendustes – suurematest installatsioonidest pisiplastikani, puhutud ja valatud vorme, varjude ja valguste mängu.

589 590

Klaasile puhusid hingeõhku sisse Kai Koppel, Viivi-Ann Keerdo, Ivo Lill, Irene Lill, Eve Koha, Katrin Josing, Ülo Josing, Kati Kerstna, Kairi Orgusaar, Kateriin Rikken, Merle Kannus, Erki Kannus, Toomas Riisalu (Eesti), Anna Mlasowsky (Saksamaa), Robert Emeringer ja Zaiga Baiga (Luksemburg), Remigijus Kriukas ja Indre Stulgaite (Leedu), Päivi Kekäläinen (Soome).

Fotod: Ülo Josing

Uue Kunsti Muuseum
avatud iga päev 9–19.00
Esplanaadi 10, Pärnu
http://www.chaplin.ee