2003 Eeva Käsper Üliõpilaste teadustööde riiklikul konkursil

ÜLIÕPILASTE TEADUSTÖÖDE 2003. a. RIIKLIK KONKURSS

Üliõpilaste teadustööde riikliku konkursi eesmärk on väärtustada teadus- ja arendustegevust üliõpilaskonnas, stimuleerida üliõpilaste aktiivsust teadus- ja arendustegevuse alal ja avaldada tunnustust väljapaistvaid tulemusi saavutanud üliõpilastele.
Selle aasta konkursile oli laekunud rekordarv töid – 164. Autasud jagati välja kaheksas valdkonnas. Humanitaarteaduste valdkonnas pälvis diplomi Eesti Kunstiakadeemia klaasikunsti magister Eeva Käsper teadustööga “Mosaiikklaas” (juhendaja dotsent magister Tiina Sarapu).
Üliõpilaste teadustööde riikliku konkursi võitjate konverents ja autasustamine toimus 12. detsembril 2003 Haridus- ja Teadusministeeriumis Tartus.

Mare Saare
professor
EKA klaasikunsti osakonna juhataja