2013 Haapsalu klaasipäevad – IMPRESSIOON

1-6. juuli 2013, Evald Okase Muuseum, Karja 24, Haapsalu
Näituse avamine 6, juulil kell 17.00

Käesoleval aastal saab 10 aastat esimestest Haapsalu Klaasipäevadest 2003. a.suvel.
Seekordsete klaasipäevade teemaks on „Impressioon“ , tähistamaks Haapsalu klaasisümpoosionile iseloomulikku spontaanset ja mängulist õhustikku.

Kunstnike kasutada ja publikule vaadata on terve nädala vältel nii muuseumi hoovis asuv puhumisstuudio kui ka uus pööningugalerii, kus hakkame juba nädala algusest „üles ehitama“ ka laupäeval avatavat klaasinäitust sümpoosionil valminud töödest. Näitus peaks tulema installatsioonidest, mis kokku pandud siis kas persooniti või ka grupitööna. Kindlasti saab see olema oluliselt erinev eelmistest ja andma tavapärasele arusaamisele klaasist mõnevõrra teistsuguse vaatenurga.

Haapsalu Klaasipäevadel osalevad seekord Torsten Rötzsch Saksamaalt, Ed van Dijk Hollandist, Olga Kiritshek, Gala Krivolapova Venemaalt, Remigijus Kriukas, Indre Stulgaite-Kriukene, Julia Pociute Leedust, Kai Koppel, Kati Kerstna, Kairi Orgusaar, Herbert Orgusaar, Toomas Riisalu Eestist jpt.

Vt. lisaks: http://www.evaldokasemuuseum.ee/klaasipaevad/2013.html

Kati Kerstna
tel. 52 90 779