Kristiina Uslar klaasinäitusel TACTILE GlazenHuisis Belgias

Alates 28. juunist kuni 4.novembrini 2018 on võimalik näha rahvusvahelise klaasikunsti tippsaavutusi näitusel ‘TACTILE’ GlazenHuis Kaasaegse Klaasikunsti Keskuses Lommelis, Belgias. Kuraator Sue Schiepers toob kaasahaaraval näitusel kokku mitmeid erinevaid trendiloojaid klaasikunstis. Näitusel saab näha nii tõelisi tehnoloogilisi saavutus i-  elusuuruseid klaasist kleite kui ka õhkõrnade lehtedega klaasist raamatuid, kootud klaasi, hõljuvatest klaasvaipadest kuni süvavee korallilaadsete klaasskulptuurideni. Puutumise tunne on läbi ja lõhki esindatud ning samas ka külastajaid painav, sest silitada ja katsuda ei tohi.

Osalevad kunstnikud: Anne Claude Jeitz & Alain Calliste (LU, FR) Dafna Kaffeman (ISR) • Marta Klonowska (PL) • Sylvia Kopka (DE) Karen LaMonte (USA) • Shayna Leib (USA) • Carol Milne (CA) • Ana Maria Nava (VZL) • Michèle Perozeni (FR) • Anne Petters (DE) • Cathryn Shilling (GB) Petra Sindelar (CZ) • Kristiina Uslar (EST) • Sylvie Vandenhoucke (BE).

http://www.hetglazenhuis.be/en/home

Kristiina Uslar "Data Turbine IV"

Kristiina Uslar “Data Turbine IV”