2004 “Light.Things”.

9. juunil avati Eesti Saatkonnas Berliinis eesti valgus- ja tekstiilidisainerite näitus “Light.Things”.
2003.a. oli Tallinna Laste Maailma Disainigaleriis näitus eesti disainerite ja üliõpilaste valgustite ja valgusobjektide näitus, näitus rändas muutudes ja täienedes Riiga, kus oli avatud novembris 2003 Riia Mustpeade Majas.
Käesoleva aasta maikuus oli näitus Helsinki Design Forumis, kus lisaks valgustidisainile oli välja ka eesti tekstiilidisainerite looming ja nüüd avati sama näitus eesti Saatkonnas Berliinis, kus ta jääb avatuks suve lõpuni.
Näitusel esinevad disainerid Mait Summatavet, Tarmo Luisk, Tõnis Vellama, Pent Talvet, Merike Rehepapp, Sirli Põllumäe, Veiko Vaine, Kaido Kivi, Igor Volkov, Riho Tiivel, Mehis Tiitsar, Kristjan Sisa, Gabriel Verilaskja ja Kalli Sein – valgustid; ning Elna Kaasik, Monika Järg, Annike Laigo, Mare Kelpman, Eva-Liisa Kriis – tekstiil.