2005 Mare Saare ja Tiina Sarapu Brygges

157   
Projekti “East Meets West” raames toimus 06.08-25.09.2005 Brygges Art-O-Nivo kaasaegse disaini galeriis rahvusvaheline näitus “Maagilised alad/Magical Areas”.

Näitusel osalesid kaks eesti klaasikunstnikku Mare Saare ja Tiina Sarapu kokku 30 klaastaiesega.
154Näitusel osalesid veel maalikunstnik Angelik Riemer Saksamaalt ja Belgia kirjakunstnik Elsebet Boudens. Kogu projekti ühisnimetajaks on Euroopa Liiduga hiljuti ühinenud maade esindajate ja nn. vanade Euroopa Liidu maade kunstnike tööde dialoog.

Belgia-poolsed korraldajad jäid näitusega igati rahule ning näituse kontekstis toimus hiljem ka mitmeid üritusi, mis olid seotud samaaegselt Brygges toimunud suurejoonelise kaasaegse kunsti festivali “CORPUS” läbiviimisega. Seega sattus näitus nii kohalike kui rahvusvaheliste kunstiringkondade tähelepanu orbiiti.)

Lähemalt:
http://www.artonivo.be

156 155