2009 Maret Sarapu GASi konverentsil Corningis


50811.-13. juunil 2009 toimus Ameerika Ühendriikides New Yorki osariigis Corningis 39. ülemaailmne GASi (Klaasikunsti Ühenduse) konverents.

Eestit esindas Maret Sarapu kunstiühenduse Burnt Asphalt Family (BAF) liikmena. BAF sai alguse 2007. aastal, kui Creative Glass Center of America (CGCA) residentidena kohtusid Jessica Jane Julius, Erica Rosenfeld, Maret Sarapu ja Sarah Gilbert.

BAFi lühiselgitus performance’ile: “Me pole huvitatud klaasobjektide loomisest või nende lõhkumisest, vaid soovime meeskonnatöö abil näidata klaasi võimeid ja omadusi. Me ei vaata mööda traditsioonilisest klaasipuhumisest, vaid kasutame samu tehnikaid söögi valmistamiseks. Me kasutame klaasi pliidina, viidates klaasipuhumise meeskonnatööga pere ühissöömise rituaalile. Töö ise sünnib siiski suhtluses publikuga.”

BAF demonstratsioon “TV Dinner” toimus 13. juunil

http://theburntasphaltfamily.blogspot.com/

 

511 510