2014 Päris/Tehis Vabaduse galeriis

Aastanäituse Päris/Tehis II osa oli avatud Vabaduse galeriis 12.detsember 2014 – 6.jaanuar 2015. Vabaduse galeriis olid väljas väiksemõõtmelised vormid ja objektid, mille puhul sõna “päris” tähistab ka  nii-öelda “päris asja” ehk dekoratiivset või ka tarbelist eset, mis sobivad  kas kodusesse miljöösse või näiteks moeaksessuaariks. Selle väljapaneku märksõnad on “päris- ja tehisasjade vorm ja ilu”, “klaasi kui materjali võimalused ning võlu”.

Kuraator: Sofi Aršas
Osalejad:  Malle Hallimäe, Viivi-Ann Keerdo, Kai Kiudsoo-Värv, Kai Koppel, Marilin Kristjuhan, Helena Kreem, Eeva Käsper, Ivo Lill, Piret Meos, Birgit Pählapuu, Kateriin Rikken, Kristi Ringkjob, Rait Prääts, Maret Sarapu, Kairi Orgusaar, Peeter Rudaš, Mare Saare Kalli Sein, Kristiina Uslar, Anna-Maria Vaino ja Kersti Vaks.
Näitust toetab Eesti Kultuurkapital.