2003 näitus TALVEVALGUS

Meistrite Hoovi Galeriis Vene t. 6 esitletakse 23. jaanuaril kell 16.00 näitusel TALVEVALGUS uusi klaasitooteid käsitöönduslikku kollektsiooni Lorup. Need on klaasitehasele Skankristall loonud Eesti klaasikunstnikud ja EKA klaasikunsti osakonna õppejõud ning üliõpilased aastatel 2001 – 2002. 
Tutvustatakse ka 2002. aasta lõpul toimunud uustoodete ideekavandite konkursist osavõtnute töid ja kuulutatakse välja võitjad.
Näitusel saab näha Merle Kannuse rahvusvahelist tunnustust leidnud komplekte “Perforatsioon”, Kai Kiudsoo-Värvi mahedatoonilisi kausse “Elizabeth”, Merle Lobjakase küünlaanumate seeriat “Lumevalgus”, Maie-Ann Rauna aluseid-vaase “Talvevalgus”, Eili Soone küünlakupleid “Kroon”, Kristiina Uslari küünlaanumaid “Lumepall”jt.
Näitus on lahti iga päev kella 10.00 -18.00-ni ja jääb avatuks 10. veebruarini 2003.a.

Eesti Kunstiakadeemia
Klaasitehas AS Skankristall
Meistrite Hoovi galerii