2007 KLAASIÖÖ BERLIINIS

Eeva Käsper: Lühter

Eeva Käsper: Lühter

Viivi-Ann Keerdo, Eeva Käsper ja Tiina Sarapu koos saksa klaasikunstnike Annelie Grund’i ning Werner Kothe’ga on palutud oma töödega osalema Glasbrücke Berlin’i korraldatavate klaasisündmuste sarjas.

2. juunil toimus hooaja uhke avalöök hilisõhtuse vabaõhu-klaasinäitusega „Klaasiöö Berliinis”. Glasbrücke Berlin’i aeda kogunes kunsti ja muusikat nautima sadu inimesi. Imekaunis ja hubane aed pakkus tööde välja panemiseks ja valgustamiseks suurepäraseid võimalusi.

Põnevad vabaõhusündmused jätkuvad 16. ja 17. juunil Berliini „Avatud Aedade Öö” raames ning 23. juunil „Klaasiööga Annewaldes.”

Viivi-Ann Keerdo: Pesa

Viivi-Ann Keerdo: Pesa

Hetk avamiselt

Hetk avamiselt

Oktoobris ja novembris ootab Glasbrücke Berlin oma fondi galeriisse (Roedernstr. 4, Hermsdorf, Berlin) külalisi „Klaasipühapäevadele”.

Eeva Käsper: Viistäht

Eeva Käsper: Viistäht

Tiina Sarapu: Avaneb

Tiina Sarapu: Avaneb

Glacbrücke Berlin on mittetulunduslik fond, mille eesmärgiks on klaasikunsti kui vabakunsti tutvustamine, propageerimine ja toetamine. Fondi tööd juhib pühendunult dr. prof. Eva Preuss.

Kunstnikud tänavad Glasbrücke Berlin fondi, Eesti Vabariigi Välisministeeriumi ja Eesti Suursaatkonda Berliinis abi ja toetuse eest.

www.glasbruecke.de

 

Tiina Sarapu: Taevas maa peal

Tiina Sarapu: Taevas maa peal