2013 Kateriin Rikken TÜHI VÄLJAK


Meil on rõõm kutsuda Teid Kateriin Rikkeni klaasikunstinäitusele Tühi Väljak. Pühapäeval, 18. augustil kell 14.00-20.00 EKA krundil (Tartu mnt 1). Kunstnik on kohal.

Klaasist kiiged kutsuvad inimesi poeetilisel moel Eesti Kunstiakadeemia krundile. Kohta, millega tekib nii häid kui halbu mälestusi; kohta, mis on täis ootusi, küsimusi ja otsuseid. Omas rütmis liikuvad klaasist kiiged viitavad millelegi, mis on olnud. Kuhu on jäänud inimhinged, miks keegi ei kiigu, miks üksnes tühjus mängib tuulega?

Kateriin Rikken on vabakutseline klaasikunstnik ja rakenduskunsti galerii GaleriiPINK eestvedaja. Ta on osalenud mitmetel näitustel Eestis, Taanis, Rootsis ja Norras ning kuulub klaasikunstnike loovgruppi A Thousand Pieces. Läbi loomingu suhestub kunstnik teemadesse, mis teda puudutavad, liigutavad, ärritavad.

Olete kõik oodatud! Kunstnik Kateriin Rikken on päev läbi kohal.
kateriinrikken.com