2004 oksjon

PRESSITEADE

MTÜ Eesti Klaasikunstnike Ühendus koostöös OSTA.EE korraldab heategevusliku internetioksjoni, mille tulu läheb rahvusvahelise kuumaklaasiürituse korraldamiseks suvel Haapsalus. II Haapsalu Klaasipäevad toimuvad 28.juunist kuni 4.juulini 2004 ja on osaks Haapsalu 725. juubeli pidustustest. Tegemist on atraktiivse üritusega, kus 7 päeva on huvilistel võimalus jälgida Evald Okase muuseumi õuel klaasikunstnike ja -meistrite klaasipuhumist. Üritus päädib klaasinäitusega muuseumi ruumides 4.-31.juuli 2004.
Heategevusoksjon selle ürituse toetuseks toimub Internetis oksjonikeskkonnas OSTA.EE 17.-26.maini ja sellele on annetanud oma töid MTÜ Eesti Klaasikunstnike Ühendus liikmed. Oksjonil on üle 70 eseme ja nende hulgas on nii vanema kunstnikegeneratsiooni enam kui 30 aastat tagasi valminud töid kui ka kaasaegse stuudioklaasi esindajate omi. Esemeid on nii 1.- alghinnaga nn. proovitöid kui ka väärtuslikke näitustel osalenud eksemplare.

Osaleb 14 kunstnikku, nimedest Silvia Raudvee, Aet Andresma, Mare Saare, Kersti Vaks, Viivi-Ann Keerdo, Eha-Pilvi Jõgi jt.

pressiteate koostas:
Kalli Sein
EKKÜ ja EKL liige, klaasikunstnik